Fotograf: E+/Getty Images

Toppmöte för rättvisa jobb och tillväxt

Sveriges statsminister Stefan Löfven stod tillsammans med Europeiska kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker värd för ett toppmöte i Göteborg den 17 november 2017. Toppmötets fokus låg på att främja rättvisa jobb och tillväxt.

Under toppmötet möttes stats- eller regeringschefer, arbetsmarknadens parter och andra nyckelaktörer för att diskutera hur man kan främja rättvisa jobb och tillväxt.

Om toppmötet

Rapport från toppmötet

Nu finns en sammanfattande rapport från toppmötet. Ladda ner den på svenska här eller gå till socialsummit.se för att ladda ner rapporten på engelska samt övriga EU-språk.

Göteborg är värdstad för mötet

Toppmötet för rättvisa jobb och tillväxt hölls i Göteborg den 17 november 2017. Regeringen anser att det är viktigt att EU-frågor diskuteras i hela landet och att möten inte begränsas till Stockholm. Göteborg är ett bra exempel på hur Sverige har hanterat strukturomvandling och omställning på arbetsmarknaden.

Eriksbergshallen, där mötet hölls, har även tidigare använts för ministermöten. Hallens historia som mekanisk verkstad kopplar väl an till mötets tema.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 28 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida