Anna Hallberg

Anna Hallberg, utrikeshandels­minister och ­minister med ansvar för nordiska frågor

Utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor

Utrikesdepartementet

"När exporten ökar och jobben blir fler kan hela Sverige växa och utvecklas. Därför står vi upp för frihandeln och möjliggör för fler svenska företag att ta sig ut i världen. Genom utrikeshandeln kan vi främja hållbara lösningar och svenska värderingar."

Aktuellt från Anna Hallberg

 • Lansering av plattform för internationellt hållbart företagande

  Sara Brynedal/Regeringskansliet

  Idag den 30 januari lanserade utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor Anna Hallberg regeringens nya plattform för internationellt hållbart företagande. Det var stor uppslutning från civilsamhället och den privata sektorn.

 • Handelsministern och statsministern besöker Sydkorea

  Utrikeshandelsministern och Sydkoreas hälso- och välfärdsminister sitter ned och skriver på ett papper, flankerade av statsministern och president Moon Jae-in, samt båda ländernas flaggor.
  Utrikeshandelsminister Anna Hallberg och Sydkoreas hälso- och välfärdsminister tecknar nya samförståndsavtal för ökad jämställdhet och samarbeten på hälsoområdet, tillsammans med statsminister Stefan Löfven och Sydkoreas president Moon Jae-in. Foto: Ambassaden i Sydkorea

  Utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor Anna Hallberg besöker Republiken Korea (Sydkorea) den 18-20 december. Vid besöket deltar även statsminister Stefan Löfven samt en stor svensk näringslivsdelegation. Sydkorea är Asiens fjärde största ekonomi och Sveriges tredje viktigaste handelspartner i regionen. Syftet med utrikeshandelsministerns resa är bland annat att diskutera handels- och investeringsfrågor och främja ökad handel.

Innehåll från Anna Hallberg

Prenumerera

Totalt 33 träffar.