Stefan Löfven

Stefan Löfven, Stats­minister

Statsminister

Statsrådsberedningen

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Aktuellt från Stefan Löfven

  • EU-ledarna pratar EU:s framtid i Sibiu

    Den 9 maj träffade statsminister Stefan Löfven sina stats- och regeringschefskollegor i den rumänska staden Sibiu för ett informellt möte. De pratade om EU:s framtid och den politiska dagordningen för 2019–2024. Inför mötet sammanträdde statsministern med riksdagens EU-nämnd. Efter mötet svarade statsministern på frågor från media.

  • EU:s framtid i fokus när statsministern talade i Europaparlamentet

    Den 3 april talade statsminister Stefan Löfven inför Europaparlamentets ledamöter. Talet handlade bland annat om EU:s framtid, om trygghet och säkerhet, schyssta jobb samt vikten av att försvara det öppna samhället.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 957 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida