Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Tomas Eneroth håller presskonferens om elektrifiering av transportsektorn

Publicerad

Idag, den 15 oktober, håller infrastrukturminister Tomas Eneroth presskonferens där han presenterar ett antal beslut som ska bidra till en snabbare elektrifiering av transportbranschen. Var vänlig observera begränsningarna i antal personer som kan närvara.

Tid:
Plats: Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6

Föranmälan krävs och görs till Niklas Forsström (se presskontakt) senast kl. 08.00. Presslegitimation krävs. Max två personer från respektive redaktion kan närvara. Deltagande sker i mån av plats. Inpassering från kl. 08.15.

Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube.

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-2248828
e-post till Niklas Forsström