Näringsministern och arbetsmarknadsministern besöker Sundsvall

Publicerad

Onsdag den 9 september besöker näringsminister Ibrahim Baylan och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark Sundsvall för möten med bland annat kommunledning, företag, fackliga representanter och Arbetsförmedlingen med anledning av den senaste tidens varselbesked.

Tid:
Plats: SCA Ortvikens pappersbruk, utanför Bruksgårdens lokal på SCAs mark (utomhus om vädret tillåter)

Näringsministern och arbetsmarknadsministern börjar med att besöka SCA, där de träffar fackliga representanter samt företagsledning. Statsråden kommer även besöka vuxenutbildning och Yrkesvux i Sundsvall. Därefter möter statsråden Sundsvalls kommunledning, landshövding Berit Högman, företrädare för Arbetsförmedlingen och kommunstyrelsens ordförande för Ånge respektive Timrå kommun.

I samband med besöket finns tid avsatt för media.

För mer information, kontakta pressekreterare Sara Khatemi eller Jennie Zetterström

Presskontakt

Sara Khatemi
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-129 67 08
e-post till Sara Khatemi
Jennie Zetterström
Pressekreterare hos arbetsmarknadsminister Eva Nordmark
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-053 92 70
e-post till Jennie Zetterström