Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Statsminister Stefan Löfven träffar Tysklands förbundskansler Angela Merkel

Publicerad

Torsdag 3 september åker statsminister Stefan Löfven till Berlin för bilaterala överläggningar med Tysklands förbundskansler Angela Merkel. De båda ledarna kommer samtala om EU-samarbetet framöver, de stora frågorna på EU:s dagordning samt aktuella händelser. Efter det bilaterala mötet hålls en gemensam presskonferens på Bundeskanzleramt (Willy-Brandt-Str. 1, Berlin), preliminär tid kl.13.30.

Vänligen notera att endast ett begränsat antal journalister kommer att beviljas plats på presskonferensen. Obligatorisk föranmälan till Frédérique Claise (se presskontakt) senast måndag 31 augusti kl.12.00.


Pressträffen kommer även att livesändas på: https://www.bundesregierung.de/breg-de/mediathek/live-aus-dem-kanzleramt

Presskontakt

Maria Soläng
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Mobil 072-206 19 47
e-post till Maria Soläng
Frédérique Claise
Pressassistent, Statsrådsberedningen
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-747 11 78
e-post till Frédérique Claise