Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Tomas Eneroth håller digitala rundabordssamtal

Publicerad

I veckan håller infrastrukturminister Tomas Eneroth digitala rundabordssamtal med Mellansvenska Handelskammaren och Västsvenska Handelskammaren. Syftet är att diskutera coronavirusets påverkan på transporter och näringsliv.

- Coronapandemin innebär stora påfrestningar för transportbranschen.  För mig är det viktigt att ha en tät dialog med transportsektorn och näringslivet, för att få en bra bild av branschens situation, säger infrastrukturminister Tomas Eneroth.

Tomas Eneroth håller rundabordssamtal med Mellansvenska Handelskammaren måndagen den 11 maj och med Västsvenska Handelskammaren tisdagen den 12 maj.

Presskontakt

Lovisa Alm
Pressekreterare hos infrastrukturminister Tomas Eneroth
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-073 9753
e-post till Lovisa Alm