Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Tomas Eneroth gör digital hamnturné

Publicerad

Infrastrukturminister Tomas Eneroth gör en digital hamnturné i norr, väst och söder. Han har tidigare haft ett digitalt möte hos Göteborgs hamn, och ska under onsdagen besöka Piteå och Trelleborg hamn digitalt.

- Vi befinner oss i en kris som påverkar alla delar av samhället. Under mina digitala besök ser jag fram emot att ta del av hamnarnas utmaningar både på kort och lång sikt. Det är viktigt att se till att sjöfarten och hamnarna står starka post-corona, när den gröna återstarten av samhället behöver göras, säger infrastrukturminister Tomas Eneroth.

Presskontakt

Lovisa Alm
Pressekreterare hos infrastrukturminister Tomas Eneroth
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-073 9753
e-post till Lovisa Alm