Pressträff med Amanda Lind, Mikael Damberg och Folkhälsomyndigheten om nya besked för idrotten

Publicerad

Fredagen den 29 maj klockan 08.20 håller idrottsminister Amanda Lind samt inrikesminister Mikael Damberg pressträff tillsammans med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson med anledning av det nya coronaviruset och förutsättningarna för idrotten. Var vänlig observera begränsningarna för att närvara.

Tid:
Plats: Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6

Presslegitimation och föranmälan krävs för att delta vid pressträffen. Anmälan görs till matilda.haggblom@regeringskansliet.se. Max två personer från respektive redaktion kan närvara. Inpassering från 08.00.

Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube.

Presskontakt

Annika Flensburg
Tf. pressekreterare hos kultur- och demokratiminister Amanda Lind
Mobil 073-0751677
Per Strängberg
Pressekreterare hos inrikesminister Mikael Damberg
Mobil 073-093 90 56
e-post till Per Strängberg