Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Anna Hallberg bjuder in handelskamrar för videomöte om coronavirusets regionala effekter

Publicerad

Med anledning av den pågående spridningen av coronaviruset bjuder Anna Hallberg, utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor, in Sveriges handelskamrar till ett videomöte fredag den 13 mars.

Syftet med mötet är att få en uppdaterad lägesbild samt ge möjlighet till erfarenhetsutbyte om coronavirusets påverkan på näringslivet i respektive region.

- Jag är mån om att nära följa utvecklingen och har en tät dialog med svenska exportföretag om coronavirusets påverkan på vårt näringsliv. Jag samlar nu därför alla handelskamrar för att få en lägesbild om situationen i hela landet. Vi kommer framöver fortsätta ha en nära dialog för regelbunden informationshämtning, säger Anna Hallberg.

Presskontakt

Vidar Lindgren
Pressekreterare åt Anna Hallberg
Mobil 073 840 33 12
e-post till Vidar Lindgren