Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Tomas Eneroth besöker Skåne

Publicerad

Den 6-7 februari besöker infrastrukturminister Tomas Eneroth Skåne. Han ska bland annat besöka Trafikverksskolan i Ängelholm och tala på Välfärdskonferensen.

Den 6 februari kommer infrastrukturminister Tomas Eneroth att tala på Välfärdskonferensen i Lund, som årligen arrangeras av Kommunförbundet Skåne. Infrastrukturministern kommer sedan att ta del av Lunds kommuns arbete för hållbara resor under ett besök i mobilitetshuset Svane.

Den 7 februari besöker Tomas Eneroth Trafikverksskolan i Ängelholm. Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet och ministern kommer där bland annat träffa elever och ta del av arbetet med att säkra branschens kompetensförsörjning.

Media är välkomna att delta under besöket på mobilitetshuset Svane den 6 februari klockan 14:45-15:30 på Gasverksgatan i Lund, och vid Trafikverksskolan den 7 februari klockan 09:00-11:15 på Banskolevägen 11 i Ängelholm.

Presskontakt

Axel Eriksson
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-0983991
e-post till Axel Eriksson