Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Näringsministern diskuterar hållbarhet med IKEA

Publicerad

På måndag reser näringsminister Ibrahim Baylan till Älmhult för verksamhetsbesök hos IKEA Sverige. Fokus under näringsministerns besök kommer att ligga på samtal kring hur IKEA arbetar med bland annat cirkulär ekonomi för att bidra till ett hållbart samhälle.

Tid:
Plats: Tulpanvägen 8, Älmhult

I Älmhult kommer näringsminister Ibrahim Baylan att träffa IKEA Sveriges företagsledning för samtal om handel, innovationer, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Efter samtalen besöker näringsministern företagets varuhus i Älmhult för diskussioner med butiksledningen och lokala fackklubben om kompetensförsörjning och integrationsprojekt.

Media är välkomna att delta. För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Sara Khatemi.

Presskontakt

Sara Khatemi
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-129 67 08
e-post till Sara Khatemi

Prenumerera på Näringsdepartementets nyheter