Pressmeddelande från Finansdepartementet

Civilminister Lena Micko besöker Sollefteå och Kramfors

Publicerad

Torsdagen den 28 november besöker civilminister Lena Micko Sollefteå och Kramfors. Ministern kommer under dagen att inviga Statens servicecenters nya kontor och träffa representanter för kommunerna. Besöket är civilministerns första i regionen.

- Med fler statliga jobb stärker vi statens närvaro i regionen och det gläder mig att få vara med när det arbetet startar på riktigt. Jag ser även fram emot att få träffa kommunerna och få höra om möjligheterna som finns där, samtidigt som det är viktigt att vi också pratar om deras utmaningar, säger civilminister Lena Micko.

Media är välkomna att delta. Anmälan krävs och görs till pressekreterare Mirjam Kontio.

Program

11.45 Invigning av Statens servicecenters kontor
Civilministern inviger Statens servicecenters nya kontor. I det nya kontoret finns både myndighetsservice, som är en del av myndighetens omlokalisering, och det befintliga servicekontoret som flyttar dit från Långgatan. Även Thomas Pålsson, generaldirektör för Statens servicecenter, medverkar. Därefter lunch med kontorets medarbetare.
Adress: Hågesta 104, Sollefteå

12.45 Besök hos Sollefteå kommun
Om kommunens arbete med utveckling och tillväxt. Förutom civilministern deltar bland andra kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (C) och oppositionsråd Åsa Sjödén (S).

14.45 Besök hos Kramfors kommun
Samtal med bland andra kommunstyrelsens ordförande Jan Sahlén (S) och kommundirektör Peter Carlstedt om kommunens förutsättningar.

Presskontakt

Mirjam Kontio
t.f. pressekreterare hos civilminister Lena Micko
Telefon (växel) 08-405 10 00