Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Anders Ygeman delar ut pris till Årets skolbibliotek

Publicerad

I morgon, torsdag den 26 september, besöker energi-, och digitaliseringsminister Anders Ygeman Bokmässan i Göteborg för att dela ut pris till årets skolbibliotek, för dess arbete att öka elevers medie- och informationsmedvetenhet.

Ygeman kommer att delta vid Svensk biblioteksförenings seminarium om skolbibliotekens roll för att öka elevers medie- och informationskunskap. Seminariet avslutas med att Anders Ygeman delar ut priset till Årets skolbibliotek.

Seminarium och prisutdelning
Tid: Torsdag den 26 september kl.17.00
Plats: Bokmässan, Göteborg

Presskontakt

Fredrik Persson
Pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 81 36
e-post till Fredrik Persson