Med avstamp i hemmaorten fortsätter Jennie Nilsson landsbygdsministerns Sverigeresa

I dag, den 18 februari, besöker landsbygdsminister Jennie Nilsson Halland för att träffa representanter för Hylte kommun och det halländska näringslivet. Detta blir det första besöket på en Sverigeresa genom landet som landsbygdsministern gör för att fördjupa sig i lokala landsbygdsförhållanden.

Landsbygdsminister Jennie Nilsson besöker under dagen först förskolan Aspero i Halmstad tillsammans med representanter från Svenskt Näringsliv Halland.

Efter ett samtal med Svenskt Näringsliv Halland på Trade Center i Halmstad reser landsbygdsminister Jennie Nilsson hem till Hylte kommun för att träffa kommunrepresentanter för att bland annat prata om strandskydd, fiberutbyggnad och lagstiftningen gällande mindre vattendrag.

Program för den 18 februari

Besök förskolan Aspero

Besök Svenskt Näringsliv Halland

Besök Hylte kommun

Kontakt

David Lindvall
Politiskt sakkunnig hos landsbygdsminister Jennie Nilsson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-0676172
e-post till David Lindvall