Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Inrikesminister Mikael Damberg reser till Haparanda

Publicerad

Onsdagen den 20 februari reser inrikesminister Mikael Damberg till polisregion Nord och besöker bland annat Haparanda. Inrikesministern kommer att besöka stadens polisstation, få en presentation av lokalpolisområdet och ta en bilfärd i gränsområdet mellan Haparanda och Torneå.

Polisregion Nord innefattar ett vidsträckt geografiskt område och Mikael Damberg kommer under resan att få ta del av det viktiga samarbete som bedrivs mellan Sverige och Finland för att motverka gränsöverskridande brottslighet. 

Media är välkomna till en särskild avsatt tid kl. 12:30. För anmälan och information, kontakta pressekreterare Natalie Sial.

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos inrikesminister Mikael Damberg
Mobil 072-520 54 49
e-post till Natali Sial