Artikel från Socialdepartementet

Socialdepartementet anordnar pensionsseminarium

Publicerad

Hur påverkar coronaviruset våra pensioner? Måndag den 1 juni klockan 10.00 bjuder socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi in till ett digitalt seminarium på detta tema.

Konsekvenserna av covid-19 är påtagliga inom många sektorer, inte minst den ekonomiska. Mot den bakgrunden är det angeläget att lyfta frågan och nå ut med information kring hur våra pensioner påverkas av pandemin. Det digitala seminariet riktar sig brett till allmänheten, media, organisationer samt andra intresserade.

Vid arrangemanget medverkar Pensionsmyndighetens generaldirektör Daniel Barr samt analyschef Ole Settergren, Kristina Kamp från minpension.se samt sparekonomen Johanna Kull från Avanza. Deltar gör även Ingemar Hamskär, PRO, och Anna Eriksson, SPF Seniorerna.

Seminariet kommer att livesändas på regeringens webbplats. För mer information, kontakta pressekreterare Viktor Nyberg.

Kontakt

Viktor Nyberg
Pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-051 03 71
e-post till Viktor Nyberg