Alice Bah Kuhnke har entledigats, Kultur- och demokratiminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Artikel från Kulturdepartementet

Regeringskansliet på Pride 2018

Publicerad

För fjortonde gången deltar Regeringskansliet på Stockholm Pride. Arbetet för lika rättigheter och möjligheter för hbtq-personer är en viktig fråga för regeringen. Ett sätt att sprida kunskap om regeringens arbete är att medverka i Pride.

Foto: Eva Dahlén/Regeringskansliet

I Pride Park medverkar Regeringskansliet för att informera om regeringens politik när det gäller hbtq-personer. Festivalbesökarna får möjlighet att träffa flera statsråd i tältet, testa sina hbtq-kunskaper i en quiz, och ta del av information om hur det är att jobba inom Regeringskansliet.

Europride är ett internationellt arrangemang som lockar besökare från hela Europa. I år arrangeras EuroPride 2018 gemensamt mellan de två festivalerna Stockholm Pride och West Pride och äger rum i Stockholm 27 juli – 5 augusti och i Göteborg 14 – 19 augusti.