Annika Strandhäll har entledigats, socialförsäkringsminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-

Gabriel Wikström har entledigats, Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister

-
Artikel från Socialdepartementet

Ändringar i prenumerationstjänsten för innehåll om sjukvård, folkhälsa och idrott

Publicerad

Det kommer att göras ändringar i prenumerationstjänsten för vissa områden på regeringen.se från och med den 25 maj. Bland annat kommer ”Sjukvård” bli ett eget prenumerationsområde och ”Folkhälsa och idrott” slås ihop till ett. För att fortsätta få det innehåll du vill ha kan du behöva göra ändringar i din prenumeration på regeringen.se.

Ändringarna innebär bland annat att

  • du som vill fortsätta att prenumerera på innehåll om folkhälsa behöver lägga till ”Folkhälsa och idrott” i din prenumeration
  • du som vill fortsätta att prenumerera på innehåll om sjukvård behöver inte göra något utan kommer att fortsätta att få det, men nu under kategorin ”Sjukvård”
  • du som vill fortsätta att prenumerera på frågor om idrott behöver inte göra något utan kommer att fortsätta få det, men nu under kategorin ”Folkhälsa och idrott”.

Så gör du för att ändra din prenumeration

Du kan gå in och ändra din prenumeration från och med torsdag den 25 maj. Gör så här:

1. Klicka på länken " Ändra din prenumeration” som finns längst ner i alla prenumerationsutskick från regeringen.se. Du kommer då till sidan "Prenumerera på innehåll via e-post".

2. Klicka på ”Välj område”. De val du har gjort sedan tidigare är redan markerade. Nu kan du ta bort eller lägga till det du önskar, till exempel ”Folkhälsa och idrott” eller ”Sjukvård”.

3.  Klicka på "Skapa/ändra prenumeration".